Naprapat Sundbyberg - Napractiva Rehab Sundbyberg -Bästa naprapat i Sundbyberg

Massage Sundbyberg

Om problemen sitter i dina muskler.

Massage Sundbyberg

Massage, Tjänster
Google Recensioner
4.9
197 recensioner
×
js_loader

Få lindring från huvudvärk, rygg- och nackproblem, axelspänningar, ömma muskler och mycket mer med bästa massage i Sundbyberg med omnejd! Smärta kan vara resultatet av stillasittande, som ofta även leder till stelhet, muskelvärk, med mera. Napractiva Rehabs massage rekommenderas som en perfekt lösning på alla dessa problem. Boka din massage idag!

Du kan enkelt boka massage genom att trycka på knappen ’Boka tid’ nedan eller till höger. Napractiva Rehabs proffsiga naprapater erbjuder även en holistisk och trygg naprapatbehandling i Sundbyberg med omnejd, tillsammans med effektiv massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för företag i hela Sundbyberg med omnejd – inklusive Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Hjärtligt välkommen!

BOKA TID
Massage på din ort

Napractiva Rehab erbjuder skön massage i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa massage i Stockholm

Boka bästa massage i Sollentuna

Boka bästa massage i Täby

Boka bästa massage i Danderyd

Boka bästa massage i Solna

Boka bästa massage i Sundbyberg

Boka bästa massage i Upplands Väsby

Massage Sundbyberg: Varför massage?

Letar du efter skön och effektiv massage i Sundbyberg? Då bör du överväga Napractiva Rehabs massage i Sundbyberg med omnejd! Vi anpassar massageteknikerna efter dina behov för att lindra smärta orsakad av spända muskler, minska stress, samt främja djupare andning. Våra massagetjänster kan öka blodflödet, hjälpa till att koppla av kroppen och ge långvarig lindring. Dessutom är vår lugna och välkomnande miljö den perfekta platsen att koppla av på. Besök oss idag för att börja må bättre! Glöm också inte att kolla in vår trevliga, lugna miljö.

Massage Sundbyberg: Både terapeutiska och hälsosamma effekter

Massage är en manuell behandlingsteknik som har använts i århundraden för att lindra smärta, minska stress och förbättra hälsan. Massagen kan ha både terapeutiska och hälsosamma effekter på kroppen, och det finns flera olika massageformer som kan användas beroende på individuella behov.

En av de främsta fördelarna med massage är dess förmåga att hjälpa kroppen att slappna av och uppnå ett tillstånd av djup lugn. Massagen minskar nivåerna av stresshormonet kortisol i kroppen, vilket ger en ökad känsla av välbefinnande. Dessutom kan massagen hjälpa till att öka blodcirkulationen och syretillförseln till musklerna, vilket kan minska muskelspänningar och lindra smärta.

En annan fördel med massage är att det kan hjälpa till att förbättra kroppens rörlighet och minska stelhet. Massagen kan hjälpa till att mjuka upp stela muskler och öka rörligheten, vilket är särskilt viktigt för äldre personer och idrottare. Dessutom kan massagen hjälpa till att minska risken för skador och förbättra återhämtningen efter träning.

Massage kan också ha en positiv effekt på vår mentala hälsa genom att minska stress, ångest och depression. Massagen kan öka produktionen av dopamin och serotonin, som är viktiga signalsubstanser som påverkar vårt humör och vår känsla av välbefinnande. Dessutom kan massagen hjälpa oss att öka vår medvetenhet om kroppen och slappna av.

Det är viktigt att välja en erfaren massör som har goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi. En duktig massör kan hjälpa dig att hitta de områden i kroppen som behöver behandling och skapa en behandlingsplan som passar dina behov och önskemål. På Napractiva Rehab har vi flera licensierade massörer som har stor erfarenhet av att behandla olika typer av muskelsmärta och rörelsebegränsningar.

När du söker efter massage är det också viktigt att ta hänsyn till var massagen kommer att utföras. Du kan välja att få massagen i din egen hemmiljö, på din arbetsplats eller i en professionell massagelokal. Oavsett var du väljer att få massagen är det viktigt att du känner dig bekväm och avslappnad under massagen.

Det finns flera olika massageformer som kan användas beroende på dina individuella behov.

Klassisk massage är en av de mest använda massageformerna och fokuserar på att mjuka upp spända muskler och öka blodcirkulationen i kroppen. Massagen utförs med olika tekniker som knådningar, tryck och strykningar för att mjuka upp spända muskler och förbättra blodcirkulationen. En klassisk massage kan utföras över hela kroppen eller på specifika områden som är extra spända eller ömma. Denna massageform är vanligtvis mjuk och avslappnande, men kan anpassas efter patientens önskemål och behov.

Djupgående idrottsmassage är en annan massageform som kan användas för att behandla specifika muskelgrupper som är extra spända eller överbelastade. Denna massageform är mer inriktad på att lösa upp spänningar i djupare muskler och kan utföras med mer kraftfulla tekniker som knådningar och tryck. Djupgående idrottsmassage är populärt bland idrottare och personer som har fysiskt krävande yrken, eftersom det kan hjälpa till att minska muskelspänningar och förbättra kroppens rörlighet.

Triggerpunktsmassage är en massageform som fokuserar på att behandla smärtsamma områden i musklerna, som kallas triggerpunkter. Triggerpunkter är små områden i muskeln som kan orsaka smärta och ömhet när de trycks på. Under en triggerpunktsmassage, används tryck och rörelser för att behandla dessa smärtsamma områden och lindra muskelspänningar. Triggerpunktsmassage är ofta en del av en behandlingsplan för personer som lider av kronisk smärta eller muskelspänningar.

Det finns också massageformer som är mer inriktade på avslappning och stressreducering, såsom aromaterapi massage. Denna massageform utförs med hjälp av eteriska oljor som används för att öka avslappning och minska stress. Oljorna kan innehålla olika ingredienser som lavendel, eukalyptus eller pepparmynta, som har avslappnande eller uppiggande egenskaper. Under en aromaterapi massage, används oljorna för att främja avslappning och välbefinnande.

En annan massageform som kan användas för att öka avslappning är hot stone massage. Denna massageform utförs med hjälp av varma stenar som placeras på olika punkter på kroppen. Värmen från stenarna kan hjälpa till att mjuka upp spända muskler och öka blodcirkulationen. Under en hot stone massage, används också massageoljor och olika tekniker för att öka avslappning och välbefinnande.

För personer som har ont eller lider av muskelspänningar kan en massage vara en effektiv behandlingsmetod. Massagen kan hjälpa till att lindra smärta och öka kroppens rörlighet.

Det är viktigt att välja en massör som har utbildning och erfarenhet av att jobba med olika typer av kroppar. En duktig massör kan anpassa massagen efter patientens individuella behov och hjälpa till att lindra smärta, minska stress och förbättra rörlighet. Hos Napractiva Rehab har vi flera duktiga massörer som är licensierade och har gedigen kunskap om kroppens anatomi och fysiologi. Vi arbetar med olika typer av massage, inklusive klassisk massage, djupgående idrottsmassage och triggerpunktsmassage, och vi skräddarsyr behandlingen för varje enskild patient.

När du väljer en massör är det också viktigt att känna dig bekväm och trygg. Du kan söka efter rekommendationer från vänner och familj eller läsa recensioner på nätet för att hitta en massör som har ett gott rykte. En annan faktor att överväga är priset. Massage kan vara en investering i din hälsa, men det är viktigt att hitta en massör som passar din budget.

En annan sak som är viktig att tänka på är oljorna som används vid massagen. De flesta massörer använder speciella oljor som är avsedda för användning vid massage. Oljorna kan innehålla olika ingredienser, såsom lavendel, eukalyptus eller pepparmynta, som har avslappnande eller uppiggande egenskaper. Du kan också välja en massör som erbjuder olika alternativ för dofter och ingredienser för att anpassa massagen efter dina preferenser.

När det gäller valet av massagelokal är det viktigt att välja en plats där du känner dig bekväm. Vissa massörer erbjuder mobil massage där de kommer till ditt hem eller arbetsplats, medan andra arbetar från en professionell massagelokal. Oavsett vilket alternativ du väljer, se till att det är en plats där du kan koppla av och slappna av under massagen.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att massage inte är en ersättning för läkarvård. Om du har allvarliga hälsoproblem, såsom cancer eller hjärtsjukdomar, bör du alltid rådgöra med din läkare innan du börjar med massage. En erfaren massör kan dock samarbeta med din läkare för att hjälpa dig att uppnå maximala hälsofördelar.

Sammanfattningsvis kan man säga att massage är en effektiv och mångsidig behandlingsmetod som kan hjälpa till att lindra smärta, minska stress och förbättra rörlighet. För att uppnå maximala fördelar är det viktigt att välja en erfaren massör med goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi. Se till att välja en massör som du känner dig bekväm med och som erbjuder olika alternativ för oljor och dofter.

Och kom ihåg att massage inte bara handlar om själva massagen. För att uppnå maximala fördelar är det viktigt att också tänka på vad som händer före och efter massagen.

Innan massagen är det viktigt att inte äta en stor måltid, dricka för mycket vätska eller använda alkohol eller andra droger. Detta kan påverka kroppens förmåga att ta emot massagen på bästa sätt. Du bör också prata med massören om eventuella hälsoproblem eller skador som du har, så att de kan anpassa massagen efter dina individuella behov.

Efter massagen är det viktigt att dricka mycket vatten för att hjälpa kroppen att rensa ut eventuella avfallsprodukter som kan ha frigjorts under massagen. Du bör också undvika tungt arbete eller intensiv träning under de första timmarna efter massagen, så att kroppen kan fortsätta att slappna av och återhämta sig.

I slutändan är massage en fantastisk behandlingsmetod som kan hjälpa dig att lindra smärta, minska stress och förbättra din övergripande hälsa och välbefinnande. Med rätt massör och rätt inställning kan du uppnå fantastiska resultat och njuta av alla fördelar som massagen har att erbjuda.

Så om du känner att du behöver lite extra hjälp med att lindra smärta eller stress, eller helt enkelt vill unna dig själv lite tid att koppla av och ta hand om din kropp, överväg att boka en massagebehandling idag. Våra massörer på Napractiva Rehab i Sundbyberg står redo att hjälpa dig att må bättre och uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Massage Sundbyberg: En riskfri behandling med bara positiva effekter

Napractiva Rehabs massage i Sundbyberg är riskfri och bland annat:

  • gör vävnader mer flexibla
  • har smärtlindrande effekt
  • sträcker ut och slappnar av musklerna
  • förbättrar cirkulationen & eliminera organiska toxiner
  • förbättrar det mentala välbefinnandet
  • mm
Massage Sundbyberg: Massage & muskelsmärta

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapat i Sundbyberg vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar våra naprapater och massageterapeuter i Solentuna itu med och hjälper dig på bästa sätt!

Massage Sundbyberg: Terapeutisk massage

Vår terapeutiska massage i Sundbyberg består av en serie specifika, terapeutiska grepp och rörelser som utförs av massageterapeuten under massagen. Terapeutisk massage lindrar smärtor av patologisk och funktionell natur och ursprung. Terapeutiska grepp och rörelser massageterapeuten utför under massagen påverkar kroppens djupaste fysiologiska funktioner och påskyndar självläkningsprocesser.

Terapeutisk massage används mest vid behandling av neuromuskulära och muskeloskeletala störningar. Efter en terapeutisk massage ökar dessutom eliminering av toxiner enormt. Snabb aktivering av cirkulation- och lymfsystemet förbättrar samtidigt tillförsel av syre till vävnaderna och energiflödet i kroppen accelereras simultant, med en betydligt ökad produktion av endorfiner.

Idrottsmassage Sundbyberg: Behandla & förebygg idrottsskador

Idrottsmassage är en terapeutisk massageteknik som används i stor utsträckning över hela världen för behandling och förebyggande av patologier framförallt inom idrotten. Läs gärna mer om vår idrottsmassage i Sundbyberg här på följande dedikerade sida om: Idrottsmassage Sundbyberg.

Napractiva Rehab

Taggar

Massage Sundbyberg

Boka tid