Naprapat Sundbyberg - Napractiva Rehab Sundbyberg -Bästa naprapat i Sundbyberg

Naprapatbehandling Sundbyberg

Gå inte runt med ont! God hälsa lönar sig.

Naprapatbehandling Sundbyberg

Behandlingar, Tjänster
Google Recensioner
4.9
197 recensioner
×
js_loader

Hjärtligt välkommen till oss på Napractiva Rehab Sundbyberg och bästa naprapatbehandling i Sundbyberg med omkringliggande trakter! God hälsa är viktigt – egentligen viktigast. Oavsett om du lider av långvarig smärta, har fått ett ryggskott eller dras med migrän, kan vår naprapatbehandling hjälpa dig. Hos oss på å Napractiva Rehab träffar du erfarna och kunniga naprapater i Sundbyberg med omnejd. Vi erbjuder unikt effektiva naprapatbehandlingar som lindrar smärta och kan även användas i förebyggande åtgärder. Naprapatbehandlingen kompletteras ofta med råd om ergonomi och egenträning.

Det är enkelt att boka en av våra naprapater i Sundbyberg med omnejd genom att trycka på knappen ”Boka tid” nedan eller till höger. Våra kunniga och proffsiga naprapater erbjuder holistiska, trygga och kompletta naprapatbehandlingar i Sundbyberg med omnejd, inklusive även massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT och friskvård för företag i hela Sundbyberg med omnejd, inklusive men inte begränsat till: Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg och Upplands Väsby. Välkommen!

BOKA TID
Naprapatbehandling på din ort

Napractiva Rehab erbjuder bästa, topprecenserade naprapatbehandling i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa naprapatbehandling i Stockholm

Boka bästa naprapatbehandling i Sollentuna

Boka bästa naprapatbehandling i Täby

Boka bästa naprapatbehandling i Danderyd

Boka bästa naprapatbehandling i Solna

Boka bästa naprapatbehandling i Sundbyberg

Boka bästa naprapatbehandling i Upplands Väsby

Naprapatbehandling Sundbyberg: Boka en tid - det är aldrig för sent att komma till oss!

Vi på Napractiva Rehab i Sundbyberg har ett brett utbud av naprapatbehandlingar för att hjälpa dig med olika typer av muskel- och ledproblem. Oavsett om du lider av ryggskott, nackspärr, migrän, spänningshuvudvärk, idrottsskador, ischias, muskelspänningar, musarm, tennisarmbåge, löparknä, hälsporre eller andra problem, så kan våra erfarna naprapater hjälpa dig att lindra smärta och återställa rörlighet.

Naprapati är en manuell behandlingsteknik som används för att lindra smärta och återställa rörlighet i kroppen. En naprapat är en legitimerad vårdgivare som är specialiserad på behandling av muskel- och ledproblem. Naprapati är en välkänd och respekterad behandlingsform i Sverige, och hos oss på Napractiva Rehab Sundbyberg finns flera erfarna naprapater som kan hjälpa dig att må bättre!

En av fördelarna med naprapatbehandling är att det är en helt naturlig behandling som inte kräver mediciner eller kirurgiska ingrepp. Genom att arbeta med musklerna och lederna kan en naprapat hjälpa dig att återställa rörlighet och lindra smärta. Naprapati fokuserar på att hitta rotorsaken till problemet och behandla det, snarare än att bara behandla symtomen.

Naprapatbehandling kan också hjälpa till att förhindra skador och smärta i framtiden. Genom att förbättra rörligheten och kroppshållningen kan en naprapat hjälpa dig att undvika skador och smärta som kan uppstå genom dålig kroppshållning och rörelsemönster. Det är särskilt viktigt för idrottare och personer som är fysiskt aktiva att ha en bra kroppskontroll.

Naprapatbehandling är en mångsidig behandling som kan hjälpa till att lindra många olika typer av smärtor och problem. Till exempel kan en naprapat hjälpa till med ryggsmärta, nacksmärta, huvudvärk, ischias, muskel- och ledproblem, skador från olyckor eller idrott och mycket mer. Genom att använda olika tekniker som massage, stretchning, manipulation och träning kan en naprapat hjälpa dig återfå rörlighet och lindra smärta.

Naprapater tar hänsyn till varje persons individuella situation och behov när de arbetar med sina patienter. Varje patient får en skräddarsydd behandlingsplan baserad på deras unika problem och mål. Naprapater fokuserar på att hitta och behandla rotorsaken till problemet, snarare än att bara behandla symptomen. Detta betyder att naprapati är en långsiktig lösning på problem, snarare än en kortvarig lindring av smärta.

För att uppnå de bästa resultaten är det viktigt att du känner dig trygg och bekväm med din naprapat. En erfaren naprapat kommer att lyssna på dina bekymmer och behandla dig med respekt och omsorg. På Napractiva Rehab Sundbyberg strävar vi efter att skapa en varm och välkomnande miljö där du kan känna dig avslappnad och bekväm.

När du bokar din naprapatbehandling hos oss på Napractiva Rehab Sundbyberg får du tillgång till en rad olika behandlingsmetoder. Våra erfarna naprapater använder en kombination av massage, stretchning, manipulation och träning för att hjälpa dig att återställa rörlighet och lindra smärta.

Massage är en av de mest använda teknikerna inom naprapati. Genom att massera musklerna kan en naprapat lindra spänningar och öka cirkulationen. Stretching är en annan viktig teknik som används för att öka rörligheten och minska stelhet i musklerna och lederna.

Manipulation är en mer avancerad teknik som innebär att en naprapat justerar lederna för att öka rörligheten och minska smärta. Denna teknik kan användas för att behandla ett brett spektrum av problem, från ryggskott och nackspärr till ischias och hälsporre.

Träning är en annan viktig del av naprapatbehandlingen. En naprapat kan skapa en individuell träningsplan som hjälper dig att återställa styrka och rörlighet. Genom att träna regelbundet kan du förbättra din hälsa och minska risken för skador i framtiden.

När du bokar din naprapatbehandling hos oss på Napractiva Rehab Sundbyberg kan du vara säker på att du får högkvalitativ och personlig vård. Våra erfarna naprapater har behandlat ett brett spektrum av problem och har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att uppnå de bästa resultaten.

En annan fördel med att boka din naprapatbehandling hos oss på Napractiva Rehab Sundbyberg är vår bekväma belägenhet. Vår klinik är lättillgänglig från Sundbyberg och andra närliggande områden, vilket gör det enkelt för dig att boka din behandling.

Vi erbjuder också en rad olika tjänster för att hjälpa dig att ta hand om din hälsa och kropp. Våra naprapater kan ge dig råd om kost och motion, och vi erbjuder också massagebehandlingar och personlig träning för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Sammanfattningsvis är naprapatbehandling en naturlig, säker och effektiv behandlingsform som kan hjälpa till att lindra smärta, öka rörligheten och förebygga skador.

Genom att arbeta med en erfaren och kunnig naprapat kan du dra nytta av alla fördelar som naprapatbehandling har att erbjuda och uppnå långsiktiga resultat. Det är dock viktigt att komma ihåg att resultaten kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur länge du har haft besvären och hur allvarliga de är. Att söka naprapatbehandling kan vara ett stort steg, men det kan också vara en viktig del av din återhämtningsprocess och ditt övergripande välbefinnande.

En naprapat kan också ge dig tips och råd om hur du kan förbättra din kroppshållning och undvika smärta i framtiden. Det kan innebära att du får övningar att göra hemma, justeringar i din arbetsplats eller ergonomisk utbildning. Genom att ta en holistiskt syn på din kropp och livsstil kan en naprapat hjälpa dig att uppnå en bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Att söka naprapatbehandling kan också vara en ekonomiskt fördelaktig lösning på dina problem. Att behandla och förebygga skador tidigt kan minska kostnaderna på sikt, eftersom det kan förhindra att mindre problem utvecklas till allvarliga tillstånd. Att ha en regelbunden naprapatbehandling kan också minska kostnaderna för mediciner och andra behandlingar som kan krävas om smärtan och besvären fortsätter att ignoreras.

Vårt team av erfarna naprapater på Napractiva Rehab i Sundbyberg kan hjälpa dig att återställa rörligheten och lindra smärta. Vi arbetar med varje patient individuellt för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan som passar dina specifika behov och mål. Vi erbjuder olika behandlingsmetoder, såsom massage, manipulation, stretchning och träning för att hjälpa dig att återfå din rörlighet och minska smärta.

Napractiva Rehab har en högkvalitativ och professionell verksamhet, vilket innebär att vi arbetar hårt för att erbjuda en positiv upplevelse för alla våra patienter. Vi arbetar också för att utbilda våra patienter om deras kroppar och hälsa, så att de kan ta en mer aktiv roll i sin egen vård och förebygga framtida problem.

Vi tar emot patienter från hela Sundbyberg och omkringliggande områden, och vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig att lindra smärta och uppnå bättre hälsa och välbefinnande. Boka en tid med en av våra naprapater idag och ta det första steget mot ett smärtfritt liv!

Naprapatbehandling Sundbyberg: Mer om vår naprapatbehandling

Ryggraden är central för rörelseapparaten och nervsystemet som sträcker sig från den. Over tid kan de olika delarna i ryggraden förlora sin plasticitet och flexibilitet, vilket kan leda till störningar i nervsystemet. I sådana fall är det bäst att besöka en duktig naprapat.

Naprapatbehandlingen är vanligtvis säker och orsakar sällan biverkningar. Vissa patienter kan uppleva mild huvudvärk, trötthet eller smärta i behandlade områden under de första 24 timmarna. Allvarliga komplikationer är mycket sällsynta, speciellt när behandlingen utförs av en erfaren och legitimerad naprapat.

Hos Napractiva Rehab är behandlingen av ländryggssmärta och nackbesvär den mest efterfrågade. Orsaken till besvären är ofta okänd, men smärta och besvär kan uttrycka sig på olika sätt. Ländryggssmärta och nackbesvär är vanligt förekommande, men går ofta över av sig själv inom en vecka. För att undvika återkommande besvär är det viktigt att behandla och rehabilitera hos en legitimerad naprapat. Hos Napractiva Rehab hittar du de bästa legitimerade naprapaterna i Sundbyberg och omgivningar, med målsättningen att hjälpa patienterna återgå till sin normala aktivitetsnivå så fort som möjligt.

Naprapatbehandling Sundbyberg: Medicinska kontraindikationer för naprapatbehandling

Det är mycket viktigt att rådgöra med din läkare innan du kommer till oss om du ingår i någon av dessa riskgrupper:

  • Personer med generellt högblodtryck, proppbenägenhet eller som medicineras med blodförtunnande.
  • Personer med svår osteoporos eller som har genomgått en cancerbehandling, eftersom det kan finnas risk för fraktur.
  • Personer som upplever smärtsamma domningar, stickningar eller förlust av styrka i arm eller ben.
Naprapatbehandling Sundbyberg: Bästa hjälp för rygg- och nackbesvär

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapater i Sundbyberg med omnejd vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar vår kompletta naprapatbehandling i Solentuna med omkringliggande orter itu med!

Naprapatbehandling Sundbyberg: Bättre rygg- och ledstabilitet

Stabiliteten är förmågan att begränsa rörelse i en led så att skador eller smärta inte uppstår. En annan definition är att med muskelkraft hålla leden stabilt under de krav en rörelse eller belastning ställer. När kroppen är stabil sker korrekt automatisk aktivering av alla senreflexer kroppen har. Senreflexerna ger information om kroppsställning och kroppsrörelser, nödvändig för att kunna utföra välorganiserade och smidiga rörelser. Detta kallas proprioception och finns i kroppen som muskel- och skelettsinne.

När vi rör på oss finns sträckkänsliga nervfibrer i senorna, som aktiveras under muskelkontraktionen och hämmar muskeln till den berörda senan, så att vi skall kunna hålla balansen. Dessutom hjälper informationen från senorna att beräkna vinkel och rörelse i leden. Men om den här viktiga funktionen är försenad eller skadad, då blir kroppen instabil. Det kan ske i ett ryggsegment eller i en led, där det finns för mycket eller för lite rörlighet.

Det maximala rörelseutslaget i leden kan vara både för stort eller för litet och risker finns för en överdriven ledrörelse, utanför de fysiologiska gränserna. Vår specifika stabiliseringsträning utvecklar din kropps förmåga att kontrollera rörelser som sker mellan lederna i kroppen (ledstabilitet) och kapacitet att kunna kontrollera hela ryggen / bålen vid de belastningar och krafter som planerade eller oplanerade rörelser med armar och ben utgör. Vår naprapatbehandling i Sundbyberg hjälper bl a muskelkedjorna samverka mycket bättre under belastning & rörelse, samtidigt som vår erfarna, kompletenta naprapat på bästa sätt behandlar både lokalt och globalt stabiliserande muskler.

Napractiva Rehab

Taggar

Naprapat Sundbyberg, Naprapatbehandling Sundbyberg

Boka tid